Kipas Ventilasi


Detail Produk

Ventilating fan D
Big air volume

Volume udhara gedhe

Pure copper

Tembaga murni

Double bearing motor

Motor bantalan dobel

Environmental protection

Motor bantalan dobel

FANS DUCT ROUND

Jeneng

Kipas angin

Tegangan Ratod

220 (V)

Frequengy

50 (HZ)

Saiki Rntod

0,82 (A)

Daya Input

180 (W)

Roti Spood

2550 (r / min)

Ribut

53 (dBA)

Prossuro

550 (pa)

Tinjauan Kinerja Kinerja

1. Voltase: kipas kapasitor fase siji menyang 220V / 50HZ, kipas telung fase Yaiku 380V / 50HZ. Kita bisa ngetutake panjaluk pelanggan kanggo produksi voltase beda-beda, frekuensi penggemar.
2. Kipas kanggo suhu sekitar antara-30 C-60 Kelembapan krelatif kurang saka 90%, Dhuwur kurang saka 1000.000.
3 .Kipas rata-rata ditrapake kanggo urip luwih saka 30.000 jam.
4. Kudu dadi motor kawat lemah Kanthi piranti grounding njaba bisa nyambungake penggemar supaya bisa digunakake kanthi efektif.
5 Kurva karakteristik kipas yaiku lingkaran ing kahanan angin lan ora nutupi tes skrining.

BAGUS STRUKTUR PRODUK

NGGUNAKAN BENAR STRUKTUR

EMPAT KOMBINASI

REKOMENDASI ​​PRODUK

PROOTONG PROTIK


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita