• Pre Roll Machines

    Mesin Gulung Pra

    Kompatibel karo Standar Pra-gulung Futurola Standar 11 / 4Size84 / 26 Ukuran Langsing 98/26 Kones Pra-gulung Ukuran King 109/21 +109/26 Kerucut Diameter Korone Pra-gulung Wiwit Saka 11-12. Kit Isi Isi Standar 5mm Kasedhiya Piranti Isi Isi 36mm Campuran Kayu Kayu Unload Station Plus (Ukuran Standar / Reefer) BUKAN CANTIK APA APA Luwih Kayane FITUR KITA Kasedhiya Kabeh Pentinge Kanggo Sukses. Sampeyan BISA dipercaya Saka shredding lan destemming 5 kilogram ing 7 detik, kanggo ngisi ...