Mesin Gulung Pra


Detail Produk

Pre-roll-Machines_01

Kompatibel karo Futurola Standar
Kones sing wis digulung
11 / 4Ukuran84 / 26
Ukuran Langsing 98/26
Ukuran King 109/21 +109/26 Kones Pre-Roll
Diameter Mahkota Kiro-kiro Saka 11-12. 5mm
Kit Isi Isi Standar Klebu
Piranti Isi sing Standar
Tray Campuran 36mm
Kothak Kayu
Unload Station Plus
(Ukuran Standar / Reefer)

Pre roll Machines
Pre-roll-Machines_01

Boten namung ayu, nanging fitur sing luwih kuat

KITA Kasedhiya kabeh pentinge kanggo sukses.
Sampeyan bisa dipercaya

Saka shredding lan destemming 5 kilogram ing 7 detik, nganti ngisi 300 Pra-gulung ing 90 detik, lan nyegel Tabung Cone Lock M tahan bocah sing disertifikasi kanthi lengan shrink sing jelas

KAPASITAS NINGKATKAN PENDEK KETEP

Iki bisa nyengkuyung produksi 300 potong sekaligus lan ngisi 50 tumpeng pra digulung sajrone 2 menit.
Kit isi ukuran kothak adhem ngisi desain kerucut pra bergulir profesional.

LEBIH LANJUTNYA DESAIN SIMPLER SIMPLER LEBIH LANJUT Luwih gampang

Pengerjaan sing luwih apik, desain sing luwih sederhana, pres magnet sing njupuk bar, adsorpsi magnetik luwih entheng lan luwih cilik tinimbang sing asli.

Nyedhiyakake sistem langkah lengkap kanggo nggedhekake produktivitas

Provide a comprehensive four step system maximize productivity

GAMBAR PRODUK


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita