Napa lampu abang biasane digunakake ing lampu tanduran LED?

Napa lampu abang biasane digunakake ing lampu tanduran LED? : Lampu ultraviolet cendhak LED sing bisa nyegah pertumbuhan tanduran, bisa nyegah tanduran tuwuh kanthi gedhe, duwe efek desinfeksi lan sterilisasi, lan bisa nyuda penyakit tanduran. Cahya sing katon minangka bahan baku kanggo tanduran ijo kanggo ngasilake zat organik liwat fotosintesis. Klorofil tanduran ijo nyedhot cahya oranye paling akeh, banjur cahya biru-violet, lan paling ora nyerep cahya kuning-ijo. Lampu tanduran LED inframerah sing adoh ngasilake efek termal lan nyedhiyakake panas kanggo tuwuh lan pangembangan palawija. Ing iradiasi sinar infrared, panen woh-wohan cenderung konsisten, lan sinar infra abang ora migunani kanggo tanduran. Mula, ing panyebaran cepet, lampu abang digunakake kanggo ngisi cahya sajrone proses hidroponik kanggo nggayuh maksimal. 1. Ing proses tuwuhing batang, mbandhingake efek cahya alami lan cahya abang tumrap tuwuhing tanduran. Ing cahya alami, isi klorofil pisanan mudhun banjur mundhak. Nanging, isi klorofil ing sangisore cahya abang luwih dhuwur tinimbang ing cahya alami, nuduhake manawa lampu abang duwe pengaruh nyengkuyung signifikan ing pambentukan klorofil, lan asil iki dadi luwih jelas amarga dina budidaya saya tambah. 2. Tumbuh tanduran luwih apik ing cahya abang, sing bisa amarga kandungan klorofil sing luwih dhuwur ing tanduran, fotosintesis sing luwih kuat, lan sintesis karbohidrat sing luwih akeh, sing nyedhiyakake bahan lan energi sing cukup kanggo tuwuh tanduran. Kandhungan klorofil lan gula larut ing sangisore cahya alami lan cahya abang. 3. Kandhungan gula larut sajrone 7 dina budidaya luwih endhek tinimbang dina kaping 13, lan luwih mudhun ing cahya abang tinimbang ing cahya alami. Batang ing ngisor cahya abang uga oyot luwih dhisik tinimbang ing cahya alami. Sawise 13 dina, kandungan gula larut ing sangisore cahya abang luwih dhuwur tinimbang ing cahya alami, sing bisa ana gandhengane karo kandungan klorofil sing luwih dhuwur ing sangisore cahya abang lan fotosintesis sing luwih kuat. 4. Aktivitas NR ing batang ing sangisore cahya abang luwih gedhe tinimbang ing cahya alami, lan cahya abang bisa ningkatake metabolisme nitrogen ing batang kasebut. Cekakipun, cahya abang duwe pengaruh ningkatake rooting batang tanduran, pembentukan klorofil, akumulasi karbohidrat, penyerapan lan pemanfaatan. Panganggone lampu LED abang kanggo tambahan cahya ing proses panyebaran kanthi cepet nduwe pengaruh sing nyata kanggo ningkatake rooting kanthi cepet saka macem-macem tanduran lan ningkatake kualitas bibit. Lampu tanduran LED khusus ing riset distribusi cahya tanduran, lan simulasi cahya alami kanthi maksimal, nyedhiyakake kisaran spektral sing akurat kanggo fotosintesis tanduran, lan menehi solusi pencahayaan pertumbuhan tanduran sing luwih lengkap kanggo para pelanggan. Tujuan perusahaan lan nyedhiyakake konsumen lan pangguna produk lan layanan berkualitas tinggi.


Wektu kiriman: Jul-29-2020