Jinis lingkungan apa cahya tanduran LED paling cocog kanggo tuwuh tanduran?

Dawane dawa cahya tanduran LED cocog banget kanggo tuwuh, ngembang lan ngasilake woh. Umume, tanduran lan kembang ing njero ruangan bakal saya gedhe saya suwe saya suwe saya suwe saya suwe saya suwe. Alesan utamane yaiku kekurangan iradiasi cahya. Lampu LED sing cocog kanggo spektrum tanduran sing dibutuhake ora mung bisa ningkatake thukul, nanging uga nambah wektu ngembang lan ningkatake kualitas kembang.
Penerapan sistem sumber cahya efisiensi tinggi iki kanggo produksi pertanian kayata omah kaca, omah kaca lan fasilitas liyane ing tangan siji bisa ngatasi kekurangan kekurangan sinar srengenge sing nyebabake rasa tomat, timun lan sayuran omah kaca liyane mudhun, lan Kosok baline, uga bisa nambah sayuran solanum griya ijo musim salju. Bakal didaftar ing sekitar Festival Musim Semi kanggo nggayuh tujuan budidaya ing musim.
Nalika nyopir lampu pabrik LED liwat regulator, LED asring nindakake arus ripple AC lan arus DC saka induktor miturut susunan filter output sing dipilih. Iki ora mung bakal nambah amplop RMS saiki ing LED, nanging uga bakal nambah konsumsi daya. Iki bisa nambah suhu persimpangan lan pengaruhe penting ing urip LED.
Yen luwih murah tinimbang ambang LED, ambang voltase LED putih udakara 3,5V), arus sing liwat LED sithik banget. Ing ndhuwur ambang iki, saiki mundhak akeh kanthi voltase maju. Iki ngidini LED bisa dibentuk minangka sumber voltase kanthi resistor seri, kanthi cathetan peringatan: model iki mung valid ing sangisore arus DC sing digunakake. Yen arus DC ing LED ganti, mula resistensi model uga kudu diganti langsung kanggo nggambarake arus operasi anyar. Ing arus maju sing gedhe, disipasi daya ing LED bakal dadi panas piranti, sing bakal ngganti gulung voltase maju lan impedansi dinamis. Penting banget kanggo nimbang kanthi lengkap lingkungan disipasi panas nalika nemtokake impedansi LED.
Padhang sing bisa disetel mbutuhake arus sing tetep kanggo nyopir lampu tanduran LED, lan arus kasebut kudu tetep tetep preduli saka voltase input. Iki luwih tantangan tinimbang mung nyambungake bohlam pijar menyang batere supaya bisa daya.

55 (2)


Wektu kiriman: Jul-29-2020