Apa cara boros panas cahya tanduran LED?

Kaya kabeh produk electrical, lampu tanduran LED bakal generate panas sak nggunakake, kang bakal ningkatake suhu sekitar lan suhu dhewe. Yen masalah boros panas wis dilirwakaké iku ora mung mengaruhi gesang lampu tanduran LED, nanging uga bisa ngobong metu lampu. Iku uga mengaruhi wutah normal tetanduran ngradiasi.
Karakteristik lampu tanduran LED: sugih karo jinis dawa gelombang, pas karo kisaran fotosintesis tanduran lan morfologi ringan; jembaré separo jembaré gelombang spektral sempit, lan spektrum cahya monokromatik murni lan spektrum senyawa bisa digabung kaya sing dibutuhake. Produsen cahya tanduran LED ora nggunakake pupuk babar pisan kanggo tanduran organik, nanging pupuk organik bisa digunakake: pupuk omah pertanian, pupuk mineral, pupuk bakteri biologis, lan liya-liyane sawise fermentasi suhu dhuwur lan perawatan sing ora bahaya. Amarga watesan saka jenis iki pembuahan, siklus wutah tanduran bound kanggo kena, lan dikarepake gedhe saiki ing pasar katon dadi ing short sumber. Mulane, shortening ing siklus produksi iku salah siji saka cara.
lamp tanduran LED werna kuwat, nyengkuyung wutah, nyetel ngembang wektu lan kembang werna, dipun promosiaken woh ripening lan maringi warno, lan nambah rasa lan kualitas woh! Mulane, boros panas iku link penting banget ing proses Manufaktur lampu tanduran LED. Ing saiki, ngukur boros panas utama diadopsi dening LED lampu wutah tanduran minangka nderek.
1. Plant penggemar cahya boros panas: Prinsip nggunakake penggemar kanggo ngèkspor panas déning cahya tanduran LED kanggo udhara banget prasaja. Iku padha prinsip saben dina nganggo komputer lan TV. penggemar digunakake kanggo generate konveksi ing udhara kanggo mesthekake generasi panas. Ing suhu udhara watara asli ora dhuwur banget. Sacara sederhana, hawa panas sing digawe dening lampu pertumbuhan tanduran LED lan ditransfer menyang udhara ditarik dening kipas angin, lan banjur udhara suhu normal ditambahake maneh kanggo nggayuh efek disipasi panas.
2. Disipasi panas alami: Disipasi panas alami tegese sampeyan ora butuh langkah eksternal, lan langsung digunakake ing lampu tanduran LED. Prinsip utamane yaiku supaya area kontak kabeh lampu lan hawa cahya tanduran LED luwih gedhe, lan nggunakake komponen kanthi konduktivitas termal sing luwih apik. Becik kanggo mindhah panas sing digawe dening lampu menyang udhara, lan banjur liwat konveksi alami, yaiku, hawa panas munggah lan hawa adhem ngiseni, supaya bisa nggayuh tujuan pembuangan panas lampu tanduran LED. Saiki, sirip disipasi panas, omah lampu, papan sirkuit sistem, lsp. Umume digunakake. Iki uga cara biaya lan efektif boros panas relatif kurang, kang wis digunakake digunakake ing macem-macem peralatan listrik.
3. Disipasi panas elektromagnetik: Jeneng lengkap disipasi panas elektromagnetik yaiku disipasi panas jet elektromagnetik. Tinimbang nggunakake penggemar kanggo generate konveksi, growong film kothong vibrated dening geter elektromagnetik, supaya online terus ngetokake kanggo entuk efek saka boros panas. Kesulitan teknis relatif rumit. Sawetara produk LED wis Applied. Suhu bisa ngganti wangun fisik lan struktur kimia saka obyek. Sawetara bakal ganti dadi luwih apik, kayata masak lan masak, lan sawetara uga bakal rusak, kayata lara bakar lan kobong.

LED Grow Lights Z2 (1)


Post wektu: Jul-29-2020