1. Kemurnian dhuwur, warna sing apik banget lan sugih. LED saiki meh nutupi kabeh spektrum sing katon kanthi kemurnian warna sing dhuwur. Lan entuk Cara tradisional lampu warna yaiku lampu pijar lan saringan, sing nyuda efek cahya.
2, nomer umur dawa super. Umur kesempatan LED ngluwihi 50.000 jam, yaiku kaping pirang-pirang utawa malah puluhan kali luwih saka sumber cahya biasa.
3. Ora ana cahya ultraviolet ing balok. LED minangka sumber cahya sing sumunar ing awak, ijo lan ramah lingkungan, utamane cocog kanggo toko sandhangan, toko perhiasan, museum, galeri seni lan papan profesional liyane, sing bisa nyukupi persyaratan khusus produk lampu.
4. Luminescence solid, resistensi kejut sing apik, kuwat lan andal.
5. Hemat energi, ekonomis, lan bebas proteksi, biasane hemat energi 50% nganti 80%.
6. Kontrol warna dinamis, padhang lan peteng bisa diatur, kombinasi telung warna utama LED bisa nggunakake PWM kanggo ngrampungake pangowahan warna.
7, LED nduweni arah cahya sing kuat, pemanfaatan fluks bercahaya tinggi, lan ukuran cilik, gampang ngontrol desain tampilan lan distribusi intensitas cahya lampu LED.
8. LED bisa didukung nganggo voltase rendah DC, sing aman lan andal.
9. LED ora dikontrol suhu mesin, lan biasane diwiwiti kanthi tegangan 110V sithik. Mesin kasebut ora kena pengaruh wektu panas, lan bisa diwiwiti kanthi sementara lan tekan output fluks sing padhang.

15


Wektu kiriman: Jul-21-2020