1, distribusi mutiara lampu LED
Lampu tanduran sing iradiasi kanggo cahya tanduran LED, tujuwane digunakake kanthi alami kanggo tuwuh tanduran, kondhisi sing cocog kanggo penanaman, sing cocog kanggo tanduran taneman, sing dikarepake kanggo tanduran, panen imbang Nomomori sing ditandur dhewe, lampu tanduran LED Koreho No. Iradiasi ing Jepang. Distribusi 虑 蔑 Masalah utama yaiku anané lampu tanaman LED distribusi sing seragam, ukuran permukaan sing murup, ukuran permata utama, struktur lantern mutiara utama, distribusi lentera cahya sing ora relevan , derajat asosiasi iradiasi cahya tanduran LED, area multi-individu, tuwuhing tanduran lan bedane negara, sampel iki digunakake kanggo lampu tanduran LED.
LED lanterns distribusi langsung penting, kontemplasi, Wakako 12 12 lentera biru sejajar, 84 lantern biru ing 7 baris, bisa dibayangake, dingerteni
2, peralatan optik fisik digunakake
Lampu tanduran LED intensif lan murup, madhangi lan arah sing padha Fisika fisika panggunaan Refleksi cahya utama W ilusi. Lampu tanduran LED nggunakake refleksi optik nambah katerangan cahya lan keseragaman pencahayaan, panggunaan utama cangkir anti-cahya COB nggunakake substrat logam, prinsip tuwung anti-cahya lampu LED nggunakake Waga kita nggunakake tabung tangan sementara siji sampel, sumber cahya umum sing ngetokake cahya siji- cara fluks, Tambah intensitas cahya lokal, non-keseragaman lampu LED lampu anti-cahya cangkir refleksi sudut rapat, tabung listrik tangan tuwung anti-cahya, lan desain pitungan presisi lurus, proteksi iradiasi, intensitas cahya internal lan cahya keseragaman madhangi.
Efek anti-cahya kaya substrat logam. Lampu tanduran LED, cahya mutiara sing ngetokake panggunaan maksimal kanggo nggunakake tanduran, sinar cahya parsial sing reflektif, lan fluks cahya utama. Lumrahe, iku tumindak sing ora ana, balok cahya bayangan, permata tetep lan tumindak sing ngilangi panas. Lampu tanduran LED nggunakake prinsip emisi optik ningkatake iluminasi cahya lan malam cahya sing utama nggunakake transparansi optik, garis optik modifikasi, prinsip pemancar cahya, awak padhang transmisi cahya, transmisi re padhet, awak udara sing mlebu, ngrambah pangowahan arah pembangunan, Nggunakake umum transparan tipe-siji transparan lan macem-macem jinis, Noshin-sei-jikoku kontrol distribusi cahya-madhangi.


Wektu kiriman: Jul-31-2020