Cara nggedhekake umur efektif lampu tanduran LED?

1. Instalasi lampu tanduran LED. Apa instalasi utawa instalasi kaping pisanan, sampeyan kudu tindakake langkah instalasi ing manual pandhuan lampu kanggo ngrampungake langkah demi langkah, lan pilih kahanan instalasi macem-macem jinis lampu tanaman LED, kayata: mode link lampu, seri utawa sejajar, pira unit sing nyambung, lsp;
Voltase kudu dikontrol udakara voltase normal saka lampu tanduran LED, lan bedane ora kudu gedhe banget utawa cilik banget. Yen voltase gedhe banget, lampu kasebut langsung bakal diobong. Voltase ora cocog karo standar lampu pabrik LED. Pengaruh cahya saka tanduran ora jelas, lan voltase sing kurang padha kanggo wektu sing suwe. Amarga chip lampu tanduran LED wis suwe luwe, apa wae bakal lara sawise suwe.
2. Lampu tanduran LED sing resik. Piranti listrik apa wae padha. Bakal mesthi ana akeh bledug sawise suwe. Reresik lampu sing tuwuh LED mbutuhake reresik eksternal lan internal sing rutin.
Reresik eksternal yaiku ngresiki bagian njaba lampu kanggo njaga tampilan sing resik lan rapi, lan palawija sing ditandur bakal nggawe wong rumangsa resik lan higienis; reresik cangkang sing ngirim cahya, lampu tanduran LED kudu njaga gaweyan sing dawa lan efisien, kajaba lampu pabrik LED. Efek chip dhewe lan efek transmisi cahya panel omah uga penting banget. Yen omah transmisi cahya wis tuwa banget, omah bisa diganti kanthi langsung tanpa mengaruhi panggunaan normal saka lampu tanduran.
Interioré lampu tanduran wis resik. Reresik interior lampu tanduran LED utamane kanggo njaga pembuangan panas sing normal kanggo tanduran, supaya ora akumulasi, ventilasi sing kurang, lan efisiensi disipasi panas sing nyuda. Nalika ngresiki interior pabrik LED, aja ngusap nganggo andhuk sing udan kanggo ngindhari karat saka bagean logam sing gegandhengan. Sampeyan bisa nggunakake pengering rambut kanthi hawa adhem utawa sikat alus kanggo nyapu bledug. Kanggo mesthekake panggunaan lampu LED kanthi normal lan umure lampara.
3. Kelembapan udhara, lampu tanduran LED umume luwih becik dilebokake nganti garing, komponen internal ora gampang korosi, lan kakehan kabut ora bakal mengaruhi efek suplemen cahya. Apa ana ventilasi utawa ora, luwih kondusif kanggo disipasi panas lampu tanduran LED nalika ana ventilasi.


Wektu kiriman: Jul-29-2020