• Tanduran tuwuh tandur

    Lampu tetanduran minangka sumber cahya gawean, biasane sumber cahya listrik, dirancang kanggo ngrangsang tuwuhing tanduran kanthi ngetokake spektrum elektromagnetik sing cocog kanggo fotosintesis. Lampu tanduran digunakake ing aplikasi sing ora duwe cahya alami utawa ora mbutuhake lampu tambahan. Contone ...
    Waca liyane
  • Fungsi lan prinsip cahya tanduran LED

    Lampu pertumbuhan tanduran LED digawe sesuai karo angger-angger tuwuh tanduran, sing digawe karo prinsip sinar srengenge. Wis dikembangake kanthi spektrum spektrum tanduran, lan duwe kisaran radiasi sing jembar, tekan 100 LM per watt, lan sejatine bisa nggayuh sarat cahya ijo. Kanggo ...
    Waca liyane
  • Peran lan karakteristik lampu tanduran LED

    Lampu pertumbuhan tanduran LED minangka sumber cahya gawean sing nggunakake LED minangka awak sing sumunar kanggo memenuhi kondisi cahya sing dibutuhake kanggo fotosintesis tanduran. Diklasifikasikake miturut jinis, kalebu generasi katelu lampu suplemen tanduran! Ing lingkungan sing kurang awan, lampu iki bisa ...
    Waca liyane
  • Apa lampu tinta sing dipimpin migunani?

    Lampu tuwuh tanduran LED minangka sumber cahya gawean sing nggunakake LED (diode emitting light) minangka awak sing sumunar kanggo memenuhi kondisi cahya sing dibutuhake kanggo fotosintesis tanduran. Miturut jinis kasebut, kalebu generasi katelu lampu suplemen tanduran! Kanggo Ing kurang suryo srengenge, ...
    Waca liyane
  • Kepiye cara menehi panganan kanggo ngombe omah? Lampu tanduran LED!

    Saben uwong nandur tanduran ing omah, mula bisa dolanan ing wektu senggang lan nggenahake lingkungan. Nanging, ora kabeh wong duwe wektu lan tenaga kanggo ngurus tanduran. Lampu tambahan kanggo lampu tanduran Lampu tanduran LED minangka lampu khusus kanthi panjang gelombang spektrum ...
    Waca liyane
  • Application of LED plant growth lights in multi-field planting

    Aplikasi lampu pertumbuhan tanduran LED ing tanduran multi-lapangan

    Lampu pertumbuhan tanduran LED ngganti utawa nambah sistem pencahayaan omah kaca sing ana, saéngga para petani omah kaca bisa nambah panen panen, ningkatake kualitas panen, lan nyuda konsumsi listrik saben dinane kanthi nggunakake lampu tuwuh tanduran LED. Dibandhingake karo lampu natrium tekanan tinggi tradisional, LED ...
    Waca liyane
  • Sample actual LED plant light high efficiency uniform lighting plant?

    Sample nyata LED tanduran cahya efisiensi dhuwur tanduran cahya seragam?

    1, Distribusi mutiara lampu LED Lampu tanduran iradiasi kanggo cahya tanduran LED, tujuane digunakake kanthi alami kanggo tuwuhing tanduran, kondhisi sing cocog kanggo pencahayaan, becik kanggo tanduran, dikarepake kanggo tanduran, pamrentahan Nomomori panen mandhiri, cahya tanduran LED Koreho No. Ito Noh, Hitoshi Hitoshi ...
    Waca liyane
  • What kind of environment is LED plant light most suitable for plant growth?

    Jinis lingkungan apa cahya tanduran LED paling cocog kanggo tuwuh tanduran?

    Jinis lingkungan apa cahya tanduran LED paling cocog kanggo tuwuh tanduran? Dawane dawa cahya tanduran LED cocog banget kanggo tuwuh, ngembang lan ngasilake woh. Umume, tanduran lan kembang ing njero ruangan bakal saya gedhe saya suwe saya suwe saya suwe saya suwe saya suwe. Alesan utamane yaiku kekurangan iradiasi cahya. The ...
    Waca liyane
  • What is the heat dissipation method of LED plant light?

    Kepiye cara disipasi panas lampu tanduran LED?

    Kepiye cara disipasi panas lampu tanduran LED? Kaya kabeh produk listrik, lampu tanduran LED bakal ngasilake panas sajrone digunakake, sing bakal nambah suhu sekitar lan suhu dhewe. Yen masalah disipasi panas ora digatekake, ora mung bakal nyebabake urip p ...
    Waca liyane
  • How to extend the effective life of LED plant lights?

    Cara nggedhekake umur efektif lampu tanduran LED?

    Cara nggedhekake umur efektif lampu tanduran LED? 1. Instalasi lampu tanduran LED. Apa instalasi utawa instalasi kaping pisanan, sampeyan kudu tindakake langkah instalasi ing manual pandhuan lampu kanggo ngrampungake langkah demi langkah instalasi, lan pilih kondhisi instalasi ...
    Waca liyane