• Time Control Switch Timing Water Pump Lamp Heater Time Controller Industrial Timer Mechanical Timing

    Kontrol Wektu Ngalih Timing Lampu Pompa Water Heater Wektu Controller Timer Mekanik Timing Waktu

    Keterangan Timer Digital Mingguan, P20. 8 Program ON / OFF saben dina. 24 jam utawa tampilan AM / PM. Kanthi batere NI-MH sing bisa diisi ulang. Kanthi musim panas / musim salju. Kanthi fungsi acak. Kanthi pin lemah. Kanthi rong outlet. Fitur 1. Gampang digunakake lan gampang dioperasikake. 2. Desain plastik tahan bledug lan lembab. 3. Prestasi sing sampurna lan wektu sing akurat. 4 Setelan wektu: 1-15 menit. Wektu setelan maksimal: 24h- 7 dina. 5. Digunakake sacara wiyar ing kegiatan pertanian lan industri ...