• Master Controller

    Master Controller

    0-10V Master Controller Ora prelu switchboard Instalasi sing gampang lan aman (piranti voltase kurang) Dilindhungi saka sirkuit cendhak Fitur keamanan suhu dobel Kontrol nganti 200 ballast Tampilake output asw utawa% Penutupan otomatis ing suhu, wektu lan asor Setelan Wifi blud-tooth control fungsi Sensor suhu lan asor, kabel RJ11 kalebu Kode garansi 5 taun: Telpon HUBUNGI DE-SCP-01 KONTROLLER 1. Dow ...