Master Controller


Detail Produk

Master Controller c
Master Controller c

0-10V Master Controller

Ora usah ngalih
Instalasi gampang lan aman (piranti voltase kurang)
Dilindhungi saka sirkuit cendhak
Fitur keamanan suhu dobel
Kontrol nganti 200 ballast
Tampilake output asw utawa%
Mateni otomatis ing suhu, wektu lan asor
Fungsi kontrol blud-waos Wifi
Sensor suhu lan asor, kalebu kabel RJ11
Garansi 5 taun
Kode: DE-SCP-01

HUBUNGI TELEPON WITH CONTROLLER Sampeyan

1. Download "smartmesh" saka App Store utawa Google Play

2. Uripake Bluetooth telpon, klik "+" banjur pindai kode QR ing sisih mburi Master Controller. Banjur klik "Sabanjure"

3. Klik "PL Controller"

4. Setelan Rampung, banjur klik SAVE

5. Rampung

Sampeyan duwe opsi liyane kanggo ngontrol sistem lampu nganggo telpon saiki

You have one more option to control the lighting system with your Phone now

Nyambungake kontroler kanggo ngrampungake ballast

1. Ganti tombol rotary ing kabeh ballast dadi "EXT"
2. Pasang ujung RJ14 kabel kontrol sing kasedhiya menyang port utama RJ14 saka kontroler
3. Pasang ujung RJ14 kabel kontrol menyang input pamisah RJ14. Gunakake kabel interkoneksi kanggo nyambungake siji output pamisah RJ14 menyang port RJ14 ballast
4. Gunakake kabel interkoneksi kanggo nyambungake siji output pamisah RJ14 menyang input saka pamisah RJ14 ing ngisor iki
5. Baleni proses iki kanggo nyambung nganti 100 pcs ballast.

Master Controller b

 

 

Nyambungake kontroler menyang ballast remot

1. Ganti tombol rotary ing kabeh ballast dadi "EXT"
2. Pasang ujung RJ14 kabel kontrol sing kasedhiya menyang port utama RJ14 saka kontroler
3. Pasang ujung RJ14 kabel kontrol dadi salah siji saka rong port RJ14 ing ballast pertama
4. Sambungake ballast remot menyang ballast sabanjure kanthi garis kabel nganggo colokan RJ14 Nganti 100 pcs ballast bisa dirantai kanthi cara iki.

 

1.Setel level output saka 50% nganti 100%.
2. Setup Wektu Sunrise / Sunset
3. Sensor suhu lan asor kanthi sambungan kabel padhet utawa Komunikasi Bluetooth
4. Komunikasi Bluetooth ing antarane kontroler utama lan unit LED X
5. Operasi IPP ing telpon menyang Master Controller liwat Bluetooth.

Master Controller d
Master Controller e

1. Jadwal iki bisa dikontrol kanthi sentral dening kontrol Smart kita.
2. Iki ngganti instalasi sing asring rumit karo kontaktor lan jam, nambah fitur keamanan kayata surem otomatis lampu ing suhu dhuwur lan uga mati safety

Master Controller f

KONTROLLER

  Kunci Fungsi
A Sot Togetcur $ utawa (penet dawa) / Konfirmasi (Pencet cendhak)
B Tampilan Status tampilan lan menu kontroler
C Tengen / Kiwa Pindhah kursor
D Munggah / Mudhun Ngganti Nilai

Sambung sinambung

A Input 5V DC
B Sensor suhu aux jack 3,5mm
C Port aux RJ14 kanggo ngontrol nganti 100 pcs ballast
D Saklar relay dikontrol sensor suhu
E Saklar relay dikontrol dening sensor asor
F Zona A
G Zona 8t fungsi sing padha karo Zone A

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita