P1: Apa aku butuh solder nalika nampa lampu? apa ana pandhuan?

A: Sampeyan ora prelu solder nalika nampa lampu, ing paket kasebut bakal diwenehi kertas instruksi, kabeh lampu kita dilengkapi kanthi gratis.

P2: Kepiye babagan wektu utama?

A: kanggo pesenan kurang saka 50 set, kita bisa ngirim 7 dina sawise mbayar. Kanggo order luwih saka 100 set, kita bisa ngirim ing 12 dina sawise mbayar.

P3: Kepiye sampeyan ngirim barang lan suwene wektu tekan?

A: Biasane dikirim nganggo DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka. Udhara menyang lawang udakara 15 dina.

P4: Apa aku bisa nyithak logo ing perlengkapan?

A: Ya, kita bisa nyithak logo sampeyan ing papan PCB lan heatsink gratis tanpa MOQ.

P 5. Apa jinis tanduran sing bisa ditandur kanthi lampu LED Tumbuh?

Kabeh jinis succulents: tanduran medis, kaktus bal, buntut burros lan liya-liyane. Uga ditrapake kanggo tanduran bibit njero ruangan ing omah lan kantor omah kaca hidroponik. Lampu sing tuwuh iki spektrum lengkap, kanggo sayuran lan kembang.

P6. Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

RE: Kita minangka pabrik lampu LED profesional kanthi pengalaman bertahun-tahun sing ana ing SHENZHEN, China.

Q7. Apa sampeyan nampa OEM utawa ODM utawa desain khusus?

RE: Ya, OEM, ODM lan produk sing disesuaikan bisa ditampa.

Q8. Kepiye carane ngemas barang kasebut?

RE: Dikemas menyang karton standar ekspor.

Q9. Kepiye sampeyan ngirim barang kasebut?

RE: Pangiriman ekspres, kargo udara utawa pengiriman laut sing bakal dianggep volume, bobot lan pengiriman barang

P10. Apa area tutup kasebut?

Tutup Z2 / Z3 640watt 20sqft, tutup 800watt 25sqft, yen kanggo panggung VEG, bisa nutupi paling ora 6 * 6ft

Q11. Sepira gedhene sampeyan kudu nggantungake lampu sampeyan?

Disaranake adoh saka kanopi kembang kanggo 6+ inci. Kanggo sayuran utawa klon, 30+ inci bakal apik utawa nyoba nyuda lampu kanthi intensitas sing tepat tinimbang nyetel jarak. Ing ngisor iki nuduhake macem-macem level ppfd saka dhuwur sing beda.

Q12. Apa output lampu sampeyan? Pirang-pirang tanduran sing bisa ditutupi lampu?

Miturut sawetara umpan balik pelanggan, bakal 1,6-2,2 gram / watt, sing gumantung karo unsur lingkungan sing tuwuh kanthi pratical, uga beda galur. Mangkene sawetara umpan balik babagan panenan. Kanggo tahap sayuran, 8-10 tanduran, lan kembang 5-6 tanduran. Uga gumantung saka ukuran tanduran.

Q13. Napa regane luwih dhuwur tinimbang liyane?

1. Nalite minangka siji-sijine Mitra Strategis karo perusahaan Samsung, waca priksa sertifikasi ing gambar ing ngisor iki. Kita duwe supplier prefek

2. Kabeh perlengkapan kita yaiku sertifikasi ETL sing disetujoni, cETL.

3. Kita duwe reflektor paten, bisa nambah 10% ppfd.

4. kita duwe efek mbandhingake karo merek gedhe, (Fluensi, Gavita)

Nanging rega kita luwih kompetitif ing pasar

Q14. Umume digunakake ing jaman ngembang, apa bisa 3000K?

1. Lampu kita spektrum lengkap 3500k + 660nm, padha karo 3000k. Cahya cukup lampu abang kanggo mbantu panggung kembang. Spektrum lengkap iki cocog kanggo tuwuh sayuran lan kembang. Sampeyan ora disaranake mbuwang dhuwit kanggo spektrum anyar sing disesuaikan.

2. MOQ yaiku 50 pcs yen sampeyan pancen butuh spektrum sing disesuaikan.

Q15. Spektrum sing bisa disetel?
  1. Cahya kita ora bisa disetop spektrum.
  2. Mangkene spektrum cahya kita, 3500K + 660nm, spektrum lengkap sing cocog kanggo pertumbuhan siklus lengkap, ora prelu nyetel spektrum kasebut.
  3. Yen perlu spektrum bisa disetel, paling ora dibutuhake chip warna 2 klompok. Yen ngowahi spektrum sing beda, sawetara chip warna ora bisa digunakake kanthi cukup, ing wektu iki PPFD durung cukup dhuwur.
  4. Ora duwe standar kanggo petani kanggo entuk spektrum sing apik nalika ngoperasikake spektrum. Yen spektrum pungkasan ora apik, mula bakal nandhang tanduran.
Q16. Apa sampeyan bisa ngatur produk? Logo kustom lan karton khusus

We are pabrik, kita bisa OEM kanggo pelanggan, ora ana masalah, nanging kita duwe MOQ, lan 1 logo logo / usd / pcs.

Pengin kerja sama kita?