AR 4000 POR High LED Tumbuh Cahaya sistem hidroponik sing tuwuh dipimpin panel cahya omah kaca

Generasi Anyar Teknologi Spektrum Lengkap sing Ngapikake Akurasi Spektrum Lan Indhisi Efisiensi Ppe, Bisa Nggawe Fotosintesis Akselerat Panjaluk Produksi Panganan sing Luwih Apik.


Detail Produk

AR1000 Pro High LED Grow Light Hydroponic Growing Systems Led Panel Light Garden Greenhouse
AR1000 Pro High LED Grow Light Hydroponic Growing Systems Led Panel Light Garden Greenhouse b

Deskripsi Produk

AR 4000 POR High LED Grow Light Hydroponic Growing Systems Led Panel Light Garden Greenhouse

Model: AR4000 Pro
Qty LED / pcs: 1212 pcs
Ukuran Barang: 694 () "600 (W) mm
Bobot Bersih: 6.8kg
Bobot Kasar: 9kg
Ukuran Kemasan: 680x530x100mm
Sopir: Supir Rata-Rata XLG
Spektrum:
3000k + 5000K + 660nm + IR 760nm

Spektrum Lengkap

AR1000-Pro_05
Full Spectrum H

Saran Nyerah Jarak

AR1000-Pro_07

Aktivitas warna tambah, nyuda bosok cahya

Increased color activity, reduced light decay
Z2_091

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita