banner10

Sapa Kita?

Archibald Tech Co., Ltd kedhaftar ing 2014 lan wis ngalami sejarah sajrone 6 taun. Perusahaan kita minangka salah sawijining perusahaan domestik sing spesialisasine produk pencahayaan LED sing mewah. Iki minangka koleksi riset lan produk teori cahya. Riset lan pangembangan, produksi, pemasaran, lan layanan teknologi digabungake. Misi perusahaan kasebut yaiku "ngultivasi bakat cahya kanggo tanduran lan dadi pemimpin pencahayaan tanduran", lan visi kasebut "dadi penyedia layanan pilihan pertama kanggo pencahayaan tanduran, saengga ora ana tanduran angel ing jagad iki." Kolaborasi minangka pondasi, kepuasan pelanggan minangka inti, lan kerjasama win-win "minangka nilai-nilai kita!

Archibald Tech Co., Ltd mrodhuksi kabeh jinis lampu suplemen lampu LED. Produk lampu tambahan wis entuk sertifikasi FCC, sertifikasi 3C, sertifikasi CE, sertifikasi hemat energi, lan sawetara paten penemuan lan paten model utilitas. Ukuran industri berkembang terus, teknologi lampu tanaman wis diwasa banget, lan lini produke dadi saya sampurna. Ing babagan konsultasi teknologi tanduran pra-sale, desain produk sajrone didol, lan layanan tanem profesional sawise-adol, iki entuk pujian saka pangguna. Kanthi munggahnya peternakan vertikal lan budidaya omah kaca, uga para peminat taneman sing saya akeh, produke wis didol menyang macem-macem wilayah ing negara kasebut, Eropa lan Amerika Serikat, lan liya-liyane, lan wis diakoni lan dipuji kanthi akeh luwih akeh pelanggan ing pasar domestik lan jaban rangkah!

timg-1
timg

Apa sing Ditindakake?
Produk utama produk perusahaan yaiku:
Seri cahya tanduran LED: Lampu tanduran LED terintegrasi dhuwur COB, lampu tanduran LED spektrum lengkap, sorotan tanduran LED, CREE lampu tanduran LED, batang cahya LED tahan banyu;
Produk cahya tanduran LED akeh digunakake ing omah kaca, pabrik tanduran, budidaya omah kaca, budidaya kembang, kebon njero ruangan, budidaya larut banyu, budidaya pipa, peternakan, tanduran pot, tanduran semprotan, budaya jaringan, lsp;

1111

L Tanduran ing omah kacaWoh gedhe yaiku

manis lan ingtuwuhing tanduran wis

mundhak 20%.

 Planting Tanduran hidroponik Nyedhiyakake pelanggan kanthi profesional  kanthi spektrum lan cahya intensitas sing dibutuhake tanduran.

Tanduran ing njero ruanganCekake siklus pertumbuhan,

ningkatake panen lan kualitas.

222

④ Budidaya wiji Tanduran seedling LED profesional,tabung lampu budaya jaringan, ngirit daya luwih akeh, bosok entheng lan efek sing luwih apik.

⑤Kultur jaringan seedling njero ruangan Budaya jaringan lan bibit disebarake kanthi profesional,lan tanduran tuwuh merata lan luwih kuat.

⑥ Lampu tanduran spektrum lengkap Distribusi cahya sing luwih tepat

nyedhiyakake band spektral sing dibutuhake kanggo tuwuh tanduran.