https://www.hydroponicgrow.com/uploads/banner30.jpg
https://www.hydroponicgrow.com/uploads/bannrt8.jpg
https://www.hydroponicgrow.com/uploads/banner33.jpg
https://www.hydroponicgrow.com/uploads/banner7.jpg
Archibald Tech Co.,Ltd

Sugeng Rawuh LED Lampu Tuwuh

Archibald Tech Co., Ltd. kadaptar ing 2014 lan wis ngalami sejarah sajrone 6 taun. Perusahaan kita minangka salah sawijining perusahaan domestik sing spesialisasine produk pencahayaan LED sing mewah. Iki minangka koleksi riset lan produk teori cahya. Riset lan pangembangan, produksi, pemasaran, lan layanan teknologi digabungake. Misi perusahaan kasebut yaiku "nguri-uri talenta cahya tanduran lan dadi pemimpin pencahayaan tanduran", lan visi kasebut "dadi penyedia layanan pilihan pertama kanggo lampu tanduran, saengga ora ana tanduran sing angel ing jagad iki." Kolaborasi minangka pondasi, kepuasan pelanggan minangka inti, lan kerjasama win-win "minangka nilai-nilai kita!

sinau luwih lengkap

Produk Kita

  • Lampu Tuwuh Led

  • Master Controller

  • Mesin Gulung Pra

  • Kipas Ventilasi

PROYEK PELANGGAN

Lampu QTY: 72 pcs

640W 8 bar dimmable + RJ14 PORT

640W 8 bars dimmable +RJ14 PORT

Negara: Swiss, Tlatah: 1000 sqt

Iki minangka peternakan vertikal ing Swiss, 3 lantai, duwe 2 kamar, Saben kamar nggunakake 36 pcs dipimpin tuwuh 640W, lan ppfd rata-rata 640W tekan 1002 rata-rata PPFD ing 6 inci.

This is an vertical farm in Switzerland, 3 floors of the stand,have 2 rooms,Each room use 36 pcs led grow lights 640W, And the average ppfd of 640W reachs 1002 average PPFD in 6
inch.

Wutah gudang Proyek a

640W 8 bar dimmable + RJ14 PORT

640W 8 bars dimmable +RJ14 PORT

Negara: USA, Tlatah: 2000 sqt

Iki minangka pertumbuhan gudang perang ing AS, nggunakake 80 pcs 640W kanggo sak ruangan. Saben jangkoan cahya 5 * 5ft kanthi PPFD seragam dhuwur

This is a warhouse growth in USA, using 80 pcs 640W for one room. Each light coverage is 5*5ft with high uniform PPFD

Lampu QTY: 20 pcs

800W 10 bar dimmable + RJ14 PORT

800W 10 bars dimmable +RJ14 PORT

Coutry: USA, Tlatah: 1000 sqt

Iki minangka tuwuhing njero ruangan kanthi papan vertikal sing amba. Nggunakake 800W 10 bar, bisa digantung luwih dhuwur ing kanopi, sing bisa nutupi area tuwuh sing luwih gedhe. 800W duwe rata-rata 1300ppfd rata-rata ing 12 inci.

This is a indoor growth with large vertical space.Using 800W 10 bars, can hang up higher on canopy, which help to cover a bigger grow area. The 800W has excellent average over 1300ppfd in 12inch .

Lampu QTY: 96 pcs

800W 10 bar Dimmable + RJ

800W 10 bars Dimmable+RJ

Coutry: Kanada, Tlatah: 2400 sqt

Iki minangka tuwuhing rak njero ruangan kanthi 2 kamar, total 4 rak, 3 lapisan saben rak, saben rak nggunakake lampu 24 pcs.

This is a indoor rack growth with 2 rooms,4 racks total,3 layers of each rack, each rack
use 24pcs lights.

Lampu QTY: 60 pcs

640W 8 bar Non dimmable

640W 8 bars Non dimmable

Coutry: Guernsey, Tuwuh area: 1000 sqt

Iki minangka gudang ing njero ruangan lan tuwuh proyek tenda. Nggunakake 5000K kanggo VEG ing gudang, lan 3500K + 660nm kanggo tanduran kembang lan ibu ing tenda sing tuwuh.

This is a indoor warehouse and grow tent project. Using 5000K for VEG in warehouse, and 3500K+660nm for flowering and mother plants in grow tent.

Warta